Zarica Horses


Bellegemstraat 16 9770 Kruishoutem
0478353364 Klik om te bellen

Over Zarica Horses

Op Zarica Horses gaan wij steeds op een vriendelijke manier met onze paarden om. We zien hun als waardevolle partners die een meerwaarde bieden aan ons leven. We werken Force Free en via positieve bekrachtiging (clickertraining), al onze paarden worden ook bitloos gereden.

  1. Bij Zarica Horses vindt u een uitgebreid aanbod omtrent het werken met paarden op een respectvolle manier. U kan bij ons terecht voor privé-les, groepsles (max 4pers.) en cursussen. Ook gaan we regelmatig op buitenrit,kunnen er verjaardagsfeestjes georganiseerd worden en zijn er alle schoolvakanties verschillende paardenkampen.

Alle activiteiten zijn inclusief, ze worden georganiseerd door een professionele orthopedagoges waardoor het zeker ook mogelijk is voor kinderen met speciale noden om deel te nemen. Er is ook mogelijkheid tot het volgen van equitherapie, meerbepaald orthopedagogische begeleiding met paarden. Dit leert je op een ervringsgerichte manier sterker in je schoenen te gaan staan en geeft je de kracht je eigen problemen aan te pakken.

Foto's

zarica horses

Zarica Horses in het kort

Voorzieningen

Activiteitenruimte
Bewegingsstal
Binnenrijbaan
Buitenrijbaan
Kantine
Paddockparadise en horseagilityweide
Pension
Terras

Activiteiten

Bosritten
Kinderfeestjes
Lessen
Natural Horsemanship
Paardrijden voor mindervaliden
Pensionstalling
Ponydagkamp
Ponykamp
Prive-lessen

Artikelen

Equitherapie: orthopedagogische begeleiding aan de hand van paarden.

Equitherapie betekent eigenlijk simpel gezegd ‘helpen met de hulp van paarden’. In een driehoeksrelatie tussen het paard (co-therapeut), de equitherapeut, en de cliënt wordt er op een...

Onze locatie

Logo Zarica Horses

Zarica Horses

Zarica Horses


Bellegemstraat 16 9770 Kruishoutem
0478353364 Klik om te bellen