‘t Carlienshof Dressage Stable


Wiekevorstse Steenweg 25 2270 Herenthout
+32 498 68 86 20 Klik om te bellen

Over ‘t Carlienshof Dressage Stable

Waarom is ‘t Carlienshof Dressage Stable de beste keuze voor jou?

't Carlienshof Dressage Stable is een kleinschalige privédressuurstal waarin de passie voor paarden en dressuur voorop staat. Iedereen die de passie voor paarden deelt, kan bij ons terecht: voor de allerkleinsten (vanaf 3 jaar) bieden wij ponygewenning aan met onze mini-Shetlander. Vanaf 5 jaar kunnen de jongste ruitertjes privéles volgen met onze A-pony (1.16 m). Verder geven wij privéles bij ons op stal of op locatie aan iedereen die iets wilt bijleren over dressuur. Of je nu een recreatieve ruiter bent of wedstrijdruiter, vertrouwen wilt opdoen of aan een bepaald probleem wilt werken: iedereen is welkom. Naast het geven van privéles en trainen van paarden, kan u bij ons ook terecht voor de aankoop van betrouwbare en kwaliteitsvolle dressuurpaarden.

Meer over ‘t Carlienshof Dressage Stable:

Happy athletes, daar draait het in onze trainingen om. Zowel paard als ruiter moeten zich goed in hun vel voelen. Het is de bedoeling dat bij zowel paard als ruiter het beste naar boven wordt gehaald en dat beide er plezier aan beleven. Wij dragen kwaliteit, betrouwbaarheid en paardvriendelijkheid hoog in het vaandel. Onze verkooppaarden moeten aan dezelfde eisen voldoen als onze eigen paarden: ze moeten gezond en betrouwbaar zijn. Op het Carlienshof is elk paard een familielid, geen object. Wij vinden het heel belangrijk dat onze paarden en pony’s elke dag zich buiten kunnen uitleven en dus naast het werk ook “paard” kunnen zijn. Voor onze lespony’s geldt dan ook dat zij maar een beperkt aantal uurtjes per week ingezet worden voor lesjes. Hierdoor blijven zij mentaal fris en kunnen de kindjes ervaren hoe het is om met een privépony te rijden, wat een heel verschil is dan een manegepony.

Wat kan ‘t Carlienshof Dressage Stable je bieden?

Uniek aan onze stal zijn de privélessen met onze pony. Zo kunnen de kindjes ervaren hoe het is om met een privépony of "eigen" pony te rijden en te verzorgen. Ze leren van a tot z hoe je met een pony moet omgaan, leiden, borstelen en natuurlijk ook de fijnere kneepjes van het dressuurrijden. Door onze 1 op 1-werking, leren de kindjes enorm snel bij en bouwen ze heel snel vertrouwen op. Ook in onze privélessen aan volwassenen wordt er hard gewerkt aan de harmonie tussen paard en ruiter.

Wie gingen je voor?

Ruiters van jonge paarden, wedstrijdpaarden, recreatiepaarden, "probleempaarden", ... iedereen is bij ons van harte welkom. Ongeacht het ras. Naast het trainen van KWPN'ers en BWP'ers, hebben wij namelijk ook ervaring in het trainen van Friese paarden en PRE's. En natuurlijk zijn ook jonge ruitertjes van harte welkom. Al dan niet met een eigen pony.

‘t Carlienshof Dressage Stable in het kort

Voorzieningen

Buitenrijbaan
Verkoop van paarden

Activiteiten

Ponydagkamp
Prive-lessen

Onze locatie

Logo ‘t Carlienshof Dressage Stable

‘t Carlienshof Dressage Stable

‘t Carlienshof Dressage Stable


Wiekevorstse Steenweg 25 2270 Herenthout
+32 498 68 86 20 Klik om te bellen