Stal Vincent Martens


2a 8700 Tielt

Paardrijden voor iedereen
Vanaf 4 jaar
Kleine groepjes

Over Stal Vincent Martens

Bij stallen en manege Vincent Martens is iedereen van harte welkom! Vincent en Eloïse hebben alles in huis om zowel de jonge, onervaren paardenliefhebber als de professionele, getalenteerde ruiter van dienst te zijn.

In de manege bieden zij lessen voor beginners, half-gevorderden en gevorderden in de verschillende disciplines, dit alles is mogelijk in groepslessen of privé lessen. Maar ook de gevorderden, die willen doorgroeien tot (inter)nationaal wedstrijdniveau, neemt Vincent graag onder zijn hoede. Zijn kennis van en ervaring in de paardensport geeft hij maar al te graag door aan ruiters, die hun talent en ambitie verder willen ontplooien.
De gloednieuwe infrastructuur biedt tal van mogelijkheden voor wie zelf één of meer paarden bezit en stalruimte wil huren. De moderne stallen, de diverse binnen- en buitenpistes, de overdekte stapmolen en faciliteiten allerhande staan geheel ter beschikking. Ook de verzorging en het berijden van de paarden nemen we graag van u over.

Naast de uitbouw van eigen fokkerij wil Vincent Martens ook andere paarden opleiden en trainen voor competitie, zo mogelijk tot topniveau.

We bieden zowel groeps- als individuele lessen aan in dressuur, jumping, crosscountry of een combinatie ervan voor beginners tot gevorderden en verder. Ook stages en meerdaagse trainingen in specifieke vaardigheden zijn mogelijk.

Van puur recreatief tot hoogstaand wedstrijdniveau, wat ook de ambities zijn, elke paardenliefhebber vindt bij ons de gewenste begeleiding.   Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info of kom gerust eens langs voor een rondleiding!

Wil je graag (beter) leren paardrijden, dan kan je les volgen bij Eloïse en Vincent. Van beginner tot gevorderde en zelfs daarna, voor elkeen is er een aanbod op maat. Wie nog nooit heeft paard gereden, maakt stap voor stap kennis met de paardensport. Eens de basis gelegd is, kan je kiezen in welke discipline je verder wil gaan: dressuur, jumping, crosscountry,…

Naarmate het niveau (en de leeftijd) stijgt, wordt de training specifieker en kan de focus liggen op doorgroei tot een (semi)professioneel niveau. We bieden alle faciliteiten aan om de talenten en vaardigheden van paard en ruiter maximaal te ontplooien. Individuele lessen, technische trainingen en wedstrijdbegeleiding behoren tot de mogelijkheden.

De accommodatie van Vincent Martens heeft alles in huis wat een moderne en hoogstaande manege en fokkerij nodig heeft!

Zowel binnen als buiten zijn er verschillende, ruime pistes en trainingsfaciliteiten ter beschikking. Ook de crossweides bieden heel wat ruimte voor paard en ruiter. De stallen bieden ruimte om uw paard(en) onder te brengen voor een bepaalde periode, ongeacht of u het/hen zelf berijdt of laat trainen door Vincent.

Er zijn diverse mogelijkheden in verhuur van stallen en infrastructuur.