Dena Stables


Industriedijk 12 2300 Turnhout
0032496556452 Klik om te bellen

Over Dena Stables

Waarom is Dena Stables de beste keuze voor jou?

Dena Stables is gelegen te Zevendonk dat zich bevindt in Turnhout, een stad in de provincie Antwerpen, België. Bij ons kunt u steeds terecht voor trainingen zowel dressuurmatig als springen, de piste kan hiervoor steeds afgehuurd worden. Wij bieden stalling aan voor recreatie, amateurs en professionele ruiters. U kunt ook terecht bij ons voor tijdelijke stalling voor wedstrijdruiters. Ook op competitief vlak staan wij klaar voor u met tal van jumping en dressuur wedstrijden.

Meer over Dena Stables:

Dena Stables beschikt over 66 boxen waarvan 18 in een lange gang met buitenluik en 48 in aparte compartimenten. Onze stal heeft zes aparte compartimenten die elk hun eigen wasplaats en zadelkamer heeft. Wij hebben 7 wasplaatsen en 5 zadelkamers die samen 30 zadelkasten bevatten. ?Er zijn twee solariums aanwezig op twee van de zeven wasplaatsen. ? Ook bieden wij twee binnenpistes (27m x 70m) (20m x 40m) en een buitenpiste (65m x 80m) aan. De binnenpistes beschikken over een geo-pad bodem en de buitenpiste over een eb-en-vloed systeem met Poels bovenlaag.

Wat kan Dena Stables je bieden?

We hebben 6 weides en 3 paddocks voor uw paarden waar ze zich kunnen ontspannen en waar ze kunnen genieten van de zon en de buitenlucht. ??In de zomer gaan de paarden op de wei en op de paddocks en in de winter gaan de paarden op de paddocks. ??U kunt bij ons steeds terecht voor een drankje en een hapje in onze cafetaria, dit wel enkel en alleen tijdens evenementen.

Wie gingen je voor?

Bij ons kunt u steeds terecht voor trainingen zowel dressuurmatig als springen, de piste kan hiervoor steeds afgehuurd worden. Wij bieden stalling aan voor recreatie, amateurs en professionele ruiters. U kunt ook terecht bij ons voor tijdelijke stalling voor wedstrijdruiters. Ook op competitief vlak staan wij klaar voor u met tal van jumping en dressuur wedstrijden.

Dena Stables in het kort

Voorzieningen

Binnenrijbaan
Buitenrijbaan
Kantine
Pension
Stapmolen
Terras

Activiteiten

Lessen
Pensionstalling
Prive-lessen
Wedstrijdvereniging

Onze locatie

Dena Stables


Industriedijk 12 2300 Turnhout
0032496556452 Klik om te bellen