De Cavalerie


Heuvelstraat 24 2220 Heist-op-den-Berg
0499 52 37 48 Klik om te bellen

Over De Cavalerie

Manege De Cavalerie draagt kwaliteit hoog in het vaandel en dat uit zich in de lessen en een moderne infrastructuur. Dankzij de accommodatie en de ruimte creëert de manege tevens een mooie uitstraling. Hoogwaardige pistes, een overdekte longeerpiste / stapmolen, paddocks en graasweiden, een 80-tal moderne en propere stallen die baden in daglicht en frisse lucht, wasplaatsen, solaria, uitstekende lesgevers, een gerenommeerde dierenarts, paardentandarts en hoefsmid en vakkundig en gemotiveerd personeel. Zowel de recreatieve ruiter als de sportruiter kunnen op de manege terecht om hun passie te beleven in de allerbeste omstandigheden!
In de gerenommeerde loungy eet- en drankgelegenheid kan u terecht voor een drankje, een snelle hap of een uitgebreide maaltijd. De lekkere snacks en de heerlijke gerechten worden door onze kok bereid met veel smaak en kwaliteitsvolle, verse producten.


De brasserie beschikt over een ruim, uitnodigend terras, met gezellige zitmeubelen, van waar men een prachtig zicht heeft op het domein en op de pistes. Het terras is een leuke plek om te vertoeven in de zomer maar ook om te genieten van het eerste lentezonnetje of om heerlijk na te zomeren. Al deze troeven in combinatie met redelijke prijzen en een gezellige sfeer maken dat brasserie ‘De Cavalerie’ één van de knapste en drukst bezochte horecagelegenheden van Heist-op-den-Berg is.

Foto's

De Cavalerie in het kort

Voorzieningen

Binnenrijbaan
Buitenrijbaan
Eetcafe
Feestzaal
Stapmolen
Terras

Activiteiten

Lessen
Paardrijden voor mindervaliden
Pensionstalling
Ponydagkamp
Ponykamp
Prive-lessen

Onze locatie

De Cavalerie


Heuvelstraat 24 2220 Heist-op-den-Berg
0499 52 37 48 Klik om te bellen